Kostvejledning

Mit udgangspunkt som kostvejleder er DIG

Hvor er du lige nu og hvor vil du gerne hen med hensyn til din kost, din vægt og din motion? Vi ved jo at disse faktorer hænger sammen. Ligeledes hænger krop og psyke sammen. Derfor er det en god idé at arbejde med begge dele, når du vil ændre din livsstil.

Mit forløb på 5 trin, vil kickstarte dig i forhold til at komme i gang med en sundere livsstil, som bl.a. også vil have en positiv virkning på din vægt, dit humør og dit selvværd. En af styrkerne ved forløbet er, at det er helt personligt – tilpasset netop dig og din hverdag.

Under hele forløbet justerer vi løbende og du har min personlige støtte. Om der skal tages små eller store skridt afklarer vi sammen med en række coachende spørgsmål. Der vil også være mulighed for at tilpasse længden af forløbet, hvis du har behov for mere eller mindre støtte.

5 trin til en sundere livsstil

TRIN 1:
1. samtale (1 ½ time):
Via en coachende samtale undersøger vi din nuværende situation og din ønskede situation. Ligeledes vil du blive vejet. Vejningen inkluderer måling af:

  • Vægt
  • BMI
  • Fedtprocent
  • Muskelmasse
  • Basal stofskifte/forbrænding
  • Fysisk alder

Vi laver sammen en kostplan med udgangspunkt i mad, du kan lide, og sammensat af retter, som passer ind i din hverdag i forhold til din tid og økonomi. Du vil få udleveret en personlig mappe med viden og inspiration – så du kan komme i gang med det samme.

TRIN 2:
2. samtale efter 1 – 2 uger (30 min.):
Opfølgning på dit forløb. Hvorfor lykkes ens mål ikke altid – hvilke hæmmende overbevisninger slæber du rundt på i rygsækken? Motivation og vejledning i kost og motion samt vejning.

TRIN 3:
3. samtale efter aftale (30 min.):
Opfølgning, vejning, motivation og inspiration alt efter hvad du har brug for.

TRIN 4:
4. samtale efter aftale (30 min.):
Opfølgning, vejning, motivation og inspiration alt efter hvad du har brug for.

TRIN 5:
5. samtale efter aftale (30 min.):
Tillykke – Du har nu fuldført en personlig livsstilsændring, som du altid vil kunne bruge igen og igen. Du får her værktøjet til at integrere din nye livsstil fremover i dit liv med alle dets opture, nedture, stressede perioder og perioder med overskud. Tid til belønning – øhh en stor IS? Hmm – måske skal du finde på en anden belønning :o)

Det kunne fx være en afspændingsbehandling – en ansigtsbehandling – et smykke – et tur i en luftballon eller måske nyt tøj?

Ønsker du at komme til flere vejninger efterfølgende, er det en mulighed, som vi kan aftale undervejs.