Om Pia Værum

Psykomotorisk terapeut og lifecoach

Jeg bor i Randers sammen med min mand tæt på den skønne natur ved Gudenåen og Vorup Enge

Jeg er mor til 2 voksne børn, bonusmor og mormor.

Jeg motiveres af at hjælpe mennesker med at opnå større trivsel og balance i deres liv. Dette med henblik på, at du får større selvindsigt og mulighed for at leve “det gode liv” på en måde, som føles rigtig for dig.

Jeg har altid været nysgerrig på, hvad der sker inde i hovedet på mennesker. Hvorfor er nogle mennesker mere robuste end andre og danser let og glad gennem livet, mens andre bliver slået omkuld, hvis der er kø i supermarkedet. Denne interesse og mine egne personlige livskriser, bl.a. en skilsmisse og en arbejdsrelateret stressperiode, har været min drivkraft i forhold til at tage relevante uddannelser og kurser indenfor coaching og personlig udvikling. Selvudvikling er for mig en spændende og livslang proces, der løbende åbner nye døre, hvor jeg kan bruge mine egne erfaringer i mit arbejde som coach og psykomotorisk terapeut.

Efter 28 år på det private og offentlige arbejdsmarked, med 12 år som køkkenlederuddannet og 16 år som teknisk assistent, har jeg valgt at lade coaching, psykomotorik og kostvejledning blive mit primære fokus. Enten som individuelle forløb eller som kurser for grupper.

Faglig baggrund for mit kostvejledningsforløb

Gennem min karriere, som køkkenlederuddannet har jeg opnået indsigt og erfaring i sundhed og kostvejledning. Endvidere har jeg været slankecoach hos Fitall.dk i 2015/2016.

Faglig baggrund for coaching og psykomotorik

Er bl.a. udviklet og opdateret løbende gennem følgende kurser og uddannelser:

 • Neuropædagogisk kursus, 5 moduler, 2021.
 • Psykomotorisk terapeut, 2016 – 2020: Via University College
 • Certificeret RelationsCoach, 2014-2015: Skyggekompagniet
 • Certificeret ID Lifecoach, 2011-2012: ID Acadamy
 • Merkonom i HR-Ressource, 2009: Erhvervsakademi Dania
 • Merkonom i Ledelse i praksis, 2008: Erhvervsakademi Dania
 • 7 gode vaner, 2009: FranklinCovey.dk via Teknisk landsforbund (TL)
 • Udvidet Kommunikation, 2008: OleGregersen.dk via TL
 • De 7 intelligenser, 2007: Coach Ulla Olesen via TL
 • Girafsprog, 2006: Gitte Kilhof via TL
 • Stresshåndtering, 2004: NLP Coach Poul Kjærgård via TL

Desuden er jeg ekstern SPS underviser på den psykomotorisk terapeut uddannelse samt frivillig samtalepartner og gruppeleder hos Selvhjælp Randers.

Jeg er medlem af DAP, foreningen for danskepsykomotoriske terapeuter.